Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://muglaegitimuygulamaokulu1.meb.k12.tr
Adres : Orhaniye Mahallesi A.Fuat Ardıç Caddesi No13 İtfaiye Müdürlüğü altı 48000 Muğla/Merkez
VİZYON : Engel yoktur engellenmiş birey vardır. Tam donanımlı örnek bir özel eğitim okulu olmak Kendiyle ve toplumla barışık, bağımsız hareket etme becerisi geliştirilmiş mutlu bireyler yetiştirmek. Hayallerimiz doğrultusunda sevgi , sabır ve sadakatle hizmet vermek amacındayız
MİSYON : Zihinsel engelli bireylerin Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda bireysel farklılıklar göz önünde bulundurularak özbakım ve temel yaşam becerilerini, işlevsel akademik becerilerini geliştirmek ve bireyleri iş ve meslek alanlarına hazırlamak, iş disiplini ve iş ahlakını kazandırmak üretici ve mutlu bir vatandaş olarak topluma uyumlarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR : 2012 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK belgesi kazanılmıştır.

Derslik :-4
Saatler : 9.20 / 14.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Ücretsiz Taşıma
Ulaşım : Yaya ve Öğrenci Servisi
Yerleşim Yeri : Orhaniye Mahallesi A.Fuat Ardıç Caddesi No:13 (İtfaiye Müdürlüğü altı) 48000 Muğla/Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :